Radical Design er et hollandsk firma der i over 20 år har produceret professionelle håndlavede udendørsprodukter i top kvalitet. I produktporteføljen finder du bl.a. cykeltasker, diverse transporttasker og cykeltrailer.

Radical Design byder på supplementer til din Brompton, såsom en transporttaske til at pakke din Brompton ned i, når du fx skal med offentlig transport. Transporttasken er lavet i lækker stærk kvalitet med lynlås og skulderstrop, så du nemt og bekvemt kan pakke din Brompton væk og bære den over skulderen. Vægten er 725 gram.

Et andet supplement til din Brompton er Radical Designs cykeltrailer. Den er specieldesignet til at kunne rumme en Brompton i foldet tilstand. Den ideelle løsning når du fx rejser med fly – ved ankomst pakker du blot din Brompton ud af cykeltraileren og erstatter den med din baggage. Du har en pakkekapacitet på 100 liter (40 kg.) til din rådighed. Du kan fx også bruge traileren når du skal ud og hente en ven på stationen. Her lægger du din ekstra Brompton i traileren og cykler til stationen, så kan din ven cykle sammen med dig tilbage. Cykeltraileren kan bruges til mange forskellige ting – det er kun fantasien der sætter grænser.