BAKFIETS - som bygges i Holland - er en moderne og lettere udgave af den klassiske Long-John med alle dens kendte fordele og mere til. Let håndtering for alle. BAKFIETS bevæger sig smidigt i selv den tætteste bytrafik. Den er meget smallere end de kendte trehjulere og med kun et spor kommer den igennem overalt. Den er udstyret med en opklapbar bænk med 3-punkt-sikkerhedsseler, hvor du finder plads til to børn. Den elegante og meget aerodynamiske kaleche beskytter de små passagerer mod vind og vejr. En robust støttefod giver sikker parkering.

BAKFIETS har som standard 7 indvendige gear, aluminiumsfælge med punkterfrie Schwalbe Marathon dæk. BAKFIETS har 2 rullebremser og lukket kædekasse, som sørger for, at vedligeholdelsen er reduceret til et absolut minimum. Det håndbyggede stålstel er behandlet med 3 lags slagfast pulverlakering. Det inderste lag giver en særlig god binding til stellet, samt har en rustbeskyttende virkning ved brud på farvelaget samt klar lak laget. Flot finish med en høj holdbarhed. Skærme, ejere og alle beslag er udført i rustfrit stål. Alle dele monteret på BAKFIETS, har gennemgået grundige saltvands test for at finde de mest egnede komponenter, en stor fordel ved brug i det danske klima.

Ingen anden ladcykel kombinerer stor lastevne, kompakte mål, lavt vedligehold, praktiske detaljer og dynamiske køreegenskaber som en BAKFIETS. Prøv selv!